NINGBO HAITUO MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

NINGBO HAITUO MACHINERY TECHNOLOGY CO.,LTD

Дома> Производи> Прецизна машина за обликување на инекција на серво> Машина за обликување на инјектирање за заштеда на енергија> Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone
Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone
Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone
Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone
Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone
Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone
Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone
Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone

Пластична машина за обликување на случај за покривање на iPhone

$239401-2 Set/Sets

$229403-4 Set/Sets

$21940≥5Set/Sets

Начин на плаќање:L/C,T/T,D/P,D/A,Paypal,Others
Инкотерм:FOB
Транспорт:Ocean
Порт:Ningbo Port
Clamping force:
Атрибути на производо...

Модел бр.HTF-238/JD

БрендХаитуо

Processing Plastic TypePp, Pc

статусНово

StyleHorizontal

Тип на опремаХидраулични

Tie Rod SpacingOther, 370x370 Mm

Основна точка за продажбаМултифункционален, Висока продуктивност, Долг работен век, Автоматски, Конкурентна цена, Високо ниво на безбедност, Висока точност, Далечински управувач, Широк простор помеѓу вратоврските, Ниско ниво на бучава

Применлива индустријадруги, Фабрика за производство, Фабрика за храна и пијалоци

Услуга надвор од ВоранПоддршка преку Интернет

Каде да се обезбедат локални услуги (во кои земји се таму во странство услуги)никој

Извештај за механички тестОбезбедени

Видео фабричка инспекцијаОбезбедени

Основни компонентиМотор, Пумпа, PLC, Завртка, други

Clamping Force (kN)550, 1000, 1200, Other

Eject PointsOther

гарантен период1 година

Локација на изложбен салон (во кои земји има простории за примероци во странство)никој

Тип на маркетингОбичен производ

Период на гаранција за основни компоненти1 година

Screw L/D Ratio22.1L/D

Големина на шут (теоретски)193cm3

Injection Rate91G/S

Screw Diameter38MM

Injection Weight(ps)176G

Injection Pressure205MPA

Screw Speed0-190 RPM

Пакување и испорака
Продажни единици : Set/Sets
Пример за слика :
Производ за телефонски куќишта
Автоматски проект за вбризгување со двојна соработка.
Опис на производот

Производство

Машина за обликување на инјектирање на телефон на Хаитуо Телефон

Машината за инјектирање на телефон на Хаитуо Телефон 200 е специјализирано парче опрема дизајнирана за ефикасно производство на телефонски случаи преку процесот на обликување на инјектирање. Еве вовед во неговите карактеристики и можности:

  1. Технологија за обликување на инјектирање : Оваа машина користи технологија за обликување на инјектирање, што вклучува инјектирање на стопен материјал (обично пластика) во шуплина од калап. Откако материјалот ќе се олади и зацврсти, тој е во форма на калапот, формирајќи го посакуваниот производ - во овој случај, телефонски случаи. Машина за обликување на удар , пластична машинерија

  2. Прецизност и ефикасност : Haituo 200 е дизајниран за прецизност и ефикасност во процесот на обликување на инјектирање. Тој нуди тесна контрола врз факторите како што се температурата, притисокот и брзината на инјектирање, обезбедувајќи постојан квалитет и минимален отпад.

  3. Висок производствен капацитет : Со својот напреден дизајн и можности, Haituo 200 е способен за високо производство на производство, што го прави погоден и за операции за производство на мали и за големи размери. Може да произведе значителен број на телефонски случаи во релативно кратка временска рамка, придонесувајќи за зголемена продуктивност.

  4. Опции за прилагодување : Машината им овозможува на опциите за прилагодување, овозможувајќи им на производителите да произведуваат телефонски случаи во различни дизајни, бои и материјали според преференциите на клиентите и барањата на пазарот. Пластична помошна опрема

  5. Интерфејс-пријателски за корисникот : Haituo 200 има интерфејс за кориснички лесен што го олеснува ракувањето и следењето на процесот на обликување на инјектирање. Може да вклучува дигитални контроли, дисплеи на екранот на допир и интуитивен софтвер за поставување параметри и решавање на проблеми.

  6. Сигурност и издржливост : Изграден со робусни материјали и компоненти, Хаитуо 200 е дизајниран за сигурност и издржливост, обезбедувајќи долгорочни перформанси и минимално застој.

  7. Безбедносни карактеристики : Безбедноста е приоритетна во дизајнот на Хаитуо 200, со вградени безбедносни карактеристики и механизми за заштита на операторите и спречување на несреќи за време на работата. Машина за обликување на инјектирање

  8. Photobank 4

Машина за обликување на инјектирање HTF/JD Enery

  • Намалени оперативни трошоци : Енергетските ефикасни машини трошат помала моќност, што доведува до пониски сметки за електрична енергија и намалени трошоци за работа.

  • Одржливост на животната средина : Со минимизирање на потрошувачката на енергија, овие машини помагаат да се намалат емисиите на јаглерод и да придонесат за позелен, поодржлив процес на производство.

  • Усогласеност и углед : Оперативната опрема за заштеда на енергија се усогласува со регулативите за животната средина и демонстрира заложба за одржливост, подобрување на угледот на компанијата и привлекување на еко-свесни клиенти.

  • Долгорочни заштеди : Додека почетните трошоци за инвестиции може да бидат повисоки, долгорочните заштеди од намалената употреба на енергија често ги надминуваат трошоците однапред.

  • Подобрена ефикасност : Машините за заштеда на енергија честопати имаат напредни технологии кои ја подобруваат целокупната ефикасност и продуктивноста, што доведува до поголемо производство и профитабилност.

  • Стимулации и попусти : Многу влади и организации нудат стимулации и попусти за инвестирање во енергетска ефикасна опрема, дополнително намалување на трошоците и зголемување на поврат на инвестициите.

JdНашата машина целата машина за обликување на инјектирање, р ' рѓосана од над десет земји во светот, нашите машини испорачуваат прецизност, ефикасност и сигурност кон производителите насекаде. Придружете се на нашето семејство и издигнете го вашето производство на нови височини.

Hotешки производи

Контакт

  • Тел: 86-574-86117680
  • Whatsapp: +8613566518412
  • Е-пошта: sale@china-haituo.com
  • Адреса: HAITUO PLASTIC MACHINERY DONGGANGQI VILLAGE XIAOGANG STREET BEILUN DISTRICT NINGBO ZHEJIANG CHINA., Ningbo, Zhejiang China

Испрати Испраќам барање

Испрати Испраќам барање
*
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати